BROWIN
Do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C
Długość: 210 mm.
BROWIN Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania mięs 0+120°C
Uniwersalny termometr umożliwiający sprawdzanie temperatury potraw podczas pieczenia, gotowania i wędzenia. Solidna konstrukcja z nierdzewnej stali i wysoka jakość wykonania zapewniają długotrwałe, sprawne działanie urządzenia. Ikonki graficzne zamieszczone na tarczy wyświetlacza ułatwiają dobór właściwej temperatury do różnego rodzaju mięs.
Zakres pomiaru temperatury: od 0 do 120°C. Tolerancja +/-2°C.
Długość: 210 mm.
Cechy produktu
- Jednostka wyświetlania temperatury: tylko °C
- Kolor tarczy: biała
- Rodzaj: analogowe
- Sonda: szpilkowa
- Zakres pomiaru temperatury [°C]: od 0 do 120
Wymiary termometru
- Długość: 5,2cm
- Szerokość: 5,2cm
- Wysokość: 22,5cm
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię